Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το paisioukosmima.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας και το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας στείλτε email στο sales@paisioukosmima.gr, ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στα 2732 022 694 ή 697 80 18 770. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε το ποσό είναι:

ALPHA BANK: GR26 0140 6130 6130 0200 2003 591

ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ/ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑΣ

Την πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική ή προπληρωμένης κάρτας έκδοσης VISA, MasterCARD, American Express και Diners Club.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce” της Nexi Payments Greece S.A. και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Το paisioukosmima.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.

Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε το προϊόν που επιθυμείτε σε άτοκες μηνιαίες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα.

ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Πληρωμή με μετρητά μέσω αντικαταβολής κατά την παράδοση της παραγγελίας σας.

ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Πληρωμή με μετρητά ή κάρτα στο κατάστημα, Παΐσιου Κόσμημα κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.